Helytörténeti vetélkedő felhívás

Helytörténeti vetélkedő felhívás

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

működő általános és középiskolák

tanulói részére

Kedves Diákok!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat a TOP-5.3.2-17-SB1-2018-00001 azonosítószámú, „Itthon, együtt, közösen Szabolcs-Szatmár-Beregben” elnevezésű projekt keretében, – a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan – újra meghirdeti a Hungarikumok Gyűjteménye – Magyar Értéktár, illetve a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Értéktár értékelemeire épülő helytörténeti vetélkedőjét. A vetélkedő a „Helytörténeti vetélkedő, értékes barangolás” című diákrendezvény keretében kerül az idén megrendezésre az általános iskolák 5–8. évfolyamai és a középiskolák 9–11. évfolyamai számára.

A vetélkedőre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk. Egy intézmény mindkét korosztályban, korosztályonként akár több csapattal is nevezhet. Nevezési díj nincs. Az online fordulókat követő középdöntőkre és a döntőre a Megyeháza Bessenyei György Nagytermében kerül sor, a versenyző csapatok utaztatásáról a vetélkedő rendezője gondoskodik. A vetélkedőn helyezést elért csapatok értékes nyereményekben (táblagép, okosóra, okoskarkötő) részesülnek.

Kérjük, a nevezéseket a mellékelt nevezési lap kitöltésével az ertekesbarangolas@gmail.com e-mail címre szíveskedjenek eljuttatni!

Nevezési határidő: 2022. március 31.

A vetélkedő tervezett menete:

Április 6.: online forduló

Május: középdöntők

Június: döntők

Kérünk Benneteket, hogy minél többen legyetek részesei e nemes vetélkedésnek.

Nyíregyháza, 2022. március 21.

Megyei Identitás Projektiroda

Mellékletek

Felhívás